Go to content
OSVOJI KOTIZACIJU ZA MNT ADMIRAL KUP JARUN 2018

Društvo športske rekreacije Jarun i Grand Casino Admiral dijele besplatne kotizacije za 10. malonogometni turnir povodom Dana državnosti Admiral kup Jarun 2018. Svim posjetiteljima na izvlačenju besplatni kuponi za igru uz bogati švedski stol.

Najveće iznenađenje pripremili smo vam na spektakularnom izvlačenju 19.6.2018. u 20h koje će se ove godine održati u Grand Casinu Admiral (Rudeška cesta 140), zlatnom sponzoru turnira. Svaka momčad imat će priliku osvojiti besplatnu kotizaciju i još brojne vrijedne nagrade. U sklopu izvlačenja grupa biti će organiziran besplatan Slot turnir (igra na aparatima) na način da će svaka momčad moći sudjelovati s tri predstavnika. Svaki predstavnik će sjesti za jedan aparat za igru i u vremenu od 5 minuta pokušati sakupiti što više bodova krenuvši od nule. Bodovi sva tri igrača se zbrajaju i ulaze na listu ekipnog poretka. Šest momčadi s najvećim brojem bodova ulaze u finale i bore se za besplatne kotizacije i druge vrijedne nagrade. Predstavnici momčadi koji će igrati Slot turnir ne moraju biti članovi momčadi na malonogometnom turniru. Jedini uvjet za sudjelovanje je da momčad mora uplatiti punu kotizaciju za malonogometni turnir Admiral kup Jarun 2018 i da je osoba punoljetna. Odmah po završetku Slot turnira dobitnicima će biti uručene nagrade.


Svi navijači, članovi i prijatelji momčadi su pozvani na izvlačenje, a za svakog smo pripremili kupone za igre, piće dobrodošlice i bogati švedski stol. Uz sve to zabavljat će nas tamburaški sastav Zlatni zvuci s odličnom glazbom.



Vidimo se 19.6. u 20:00 u Grand Casinu Admiral!


svibanj, 2018.
DŠR Jarun






2009 - 2021 Društvo športske rekreacije Jarun
Back to content