Go to content
Malonogometni turnir Jarun


RASPORED I REZULTATI

TABLICE

STRIJELCI
11. malonogometni turnir povodom Dana državnostipowered by


pod pokroviteljstvom

predsjednice RH
Kolinde Grabar - Kitarović
i
gradonačelnika Grada Zagreba
Milana Bandića


i medijskim pokroviteljstvom
19. - 25. lipnja 2019.
igralište OŠ Ivana Meštrovića, Zagreb
Sistem igranja:
5+1

2x15 min

2 suca u grupi


Vrsta podloge:
beton

Lopta:
5 sa slabijim odskokomNAGRADE1. mjesto:
15.000 kn + pehar + prijelazni pehar

2. mjesto:
5.000 kn + pehar

3. mjesto:
2.000 kn + pehar

   

Kotizacija:
400 kn

bogati pokloni sponzora i pehari za:
- najboljeg igrača   
- najboljeg strijelca
- najboljeg golmana


Izvlačenje:
15.6.2019. u 20hPrijave do:
15.6.2019.

099/232-7649
095/904-2488
Društvo športske rekreacije Jarun tradicionalno već jedanaestu godinu zaredom organizira Malonogometni turnir povodom dana državnosti "Prvo hrvatsko pivo kup Jarun 2019". Najveći ljetni malonogometni turnir u Gradu Zagrebu održat će se od 19. - 25. lipnja 2019. u sklopu manifestacije "Dan državnosti na Meštroviću" na igralištu OŠ Ivana Meštrovića na Jarunu (Martina Pušteka 1).
Osim malonogometnog turnira na manifestaciji vas očekuje bogati program i popratni sadržaji. U nastavku možete vidjeti što će se sve odvijati na igralištu OŠ Ivana Meštrovića od 19. - 25.6.2017.


VELIKI ZABAVNI PARK

    


Na prostoru od 2000 m2 biti će postavljen veliki tematski zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi, ali i njihovi roditelji. Park će imati preko 15 najsuvremenijih sportsko - zabavnih napuhanaca koji još nisu viđeni na našim prostorima. Veliki nogometni pikado, ljudski stolni nogomet, bejzbol, streljana i još mnogo zanimljivih i privlačnih napuhanaca. Dođite i uživajte sa svojim najmlađima u nezaboravnoj obiteljskoj zabavi.


DAN MJESNIH ODBORA GAJEVO I JARUN (srijeda, 19.6.)

     
Dođite na igralište OŠ Ivana Meštrovića i provedite dan uz zanimljiv i bogati program. Očekuju vas još mnoga druga iznenađenja.


OFFERTISSIMA DJEČJI KUTAK

     

Za naše najmlađe posjetitelje pripremili smo besplatnu igraonicu koju smo opremili u suradnji s našim sponzorom Offertissimom. Dječji kutak će sadržavati brojne igračke, sportske rekvizite, bojice i flomastere, bojanke i još puno zanimljivih dječjih stvari. Dovedite svoju djecu i omogućite im veselu zabavu u Offertissima dječjem kutku.

OPĆI KVIZ ZNANJA (PUB KVIZ) 19.6. u 17h


     


I ove godine na našem igralištu održat će se opći kviz znanja na otvorenom, poznatiji kao Pub kviz. Kviz će se održati u srijedu, 19.6. u 17h, a prijave su besplatne. Prijave će biti na licu mjesta, te najbolje ekipe očekuju bogate nagrade.


IZLOŽBA VATROGASACA (srijeda, 19.6. od 17 - 20h)


     


U suradnji sa Vatrogasnom zajednicom Grada Zagreba i DVD-om Jarun 19.6. organizirati ćemo veliku izložbu vatrogasnih vozila i opreme. Dobrovoljni vatrogasci s područja Grada Zagreba prezentirati će i demonstrirati osnovne vatrogasne intervencije, zaštitu ljudi i imovine od požara i drugih elementarnih nepogoda, te pružanje pomoći i spašavanje ljudi. Posjetitelji će moći aktivno sudjelovati probavanjem opreme i izvođenjem vježbi.


IZLOŽBA OLDTIMERA (utorak, 25.6.)


     


I ove godina pripremili smo veliku poslasticu ljubiteljima automobila. Na sami Dan državnosti na igralištu OŠ Ivana Meštrovića održati će se velika izložba oldtimer vozila s preko 50 izložbenih eksponata. Ovu prekrasnu izložbu omogučili smo vam u suradnji s nekoliko oldtimer klubova iz Zagreba i okolice.

6. ŽENSKI MALONOGOMETNI TURNIR JARUN 2019 (utorak, 25.6.)

     

Ove godine po šesti puta će se održati malonogometni turnir za djevojke na kojem će nastupiti 8 ekipa. Od prve godine organiziranja malonogometnog turnira Jarun njegujemo i promoviramo ženski nogomet kroz naše revijalne utakmice. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svim ženskim ekipama koje su sudjelovale na dosadašnjim turnirima. DŠR Jarun nastoji suzbiti predrasude o nogometu kao muškom sportu i potaknuti mlade cure da se okušaju u nogometnim vodama. Zbog svega navedenog odlučili smo napraviti korak više i organizirati, uz muški, i malonogometni turnir za djevojke. Ovogodišnji turnir će se održati 25. lipnja 2019. na našem igralištu. Prve tri ekipe biti će nagrađene poklonima sponzora i peharima, a kotizacija je besplatna. Pozivamo gledatelje da dođu u što većem broju i podrže cure.

VEČERNJI KONCERTI

     

Navečer će vas na našoj pozornici zabavljati razni izvođači i DJ-i. Nastupat će i naši dragi gosti, slijepi glazbenici koji su uvijek znali užariti atmosferu na Jarunu. Garantiramo vrhunsku zabavu i odličan provod uz promotivne cijene hrane i pića, te ugodnu i ležernu atmosferu. Naravno, najbitnije od svega je da je ulaz besplatan.


HUMANITARNA AKCIJA


     


Sljepoća je uvijek bila i biti će teška invalidnost, a u Hrvatskoj je ovim invaliditetom pogođeno oko 5800 osoba. Obzirom na hendikep šira društvena zajednica svjesno ili nesvjesno izopćava i odbacuje takve osobe iz društvenih aktivnosti i društva općenito. Razlog tome leži, između ostaloga, i u činjenici da je sve manje osoba upoznato s problemima i životom slijepih osoba i da nisu educirani za osnovnu svakodnevnu pomoć istima. Humanitarnom akcijom želimo integrirati slijepe u društvo, približiti mladima život i svakodnevne poteškoće s kojima se slijepe osobe susreću. Demonstrirati razne sportske i društvene aktivnosti namijenjene slijepim osobama kao što su nogomet za slijepe s posebnom zvučnom loptom, šah za slijepe, čovječe ne ljuti se i kartaške igre s kartama namijenjenim isključivo slijepim osobama. Potaknuti mlade da se na trenutak stave u poziciju slijepe osobe, stave povez na oči i pokušaju se kretati pomoću bijelog štapa. U suradnji sa Hrvatskim savezom slijepih osigurali smo potrebne rekvizite, a naši volonteri koji su educirani za pomoć slijepima educirati će posjetitelje.
Kao i svake godine neizostavni dio naše manifestacije je humanitarna tombola u kojoj prikupljamo sredstva za Zakladu za školovanje slijepih Marko Brkić. Tombola će se održati u vidu pikada gdje je svako polje dobitno. Doniranjem 10 kn dobit ćete vrlo vrijednu nagradu jednog od naših sponzora i donatora. Pozivamo vas da u što većem broju sudjelujete u tomboli i time pomognete u školovanju slijepih učenika i studenata. Također, pozivamo sve zainteresirane donatore koji su spremni osigurati simbolične poklon pakete i time obogatiti nagrade za tombolu.


Zlatni sponzor

Medijski pokroviteljiSrebrni sponzor
Brončani sponzor

Sponzori
DŠR Jarun se od srca zahvaljuje svim sponzorima i donatorima na ukazanom povjerenju.


PROPOZICIJE TURNIRA

2009 - 2019 Društvo športske rekreacije Jarun
Back to content